- Dołączył: 2011-03-22
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2337
12 stycznia 2012, 17:26
polecam jeżeli ktoś lubi pieczarki....
jak? wykładam brytfankę folią aluminiową.. kroję w plasterki pieczarki i piekę na wolnym ogniu aż się zrobią chrupkie... pychotka :D
- Dołączył: 2012-01-08
- Miasto: Warka
- Liczba postów: 2017
12 stycznia 2012, 17:30
A w smaku przypominają jakoś chipsy? czy nazwę chipsy zawdzięczają tylko dzięki swojej "chrupkowości" -że tak powiem :)
- Dołączył: 2011-03-22
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2337
12 stycznia 2012, 17:45
w smaku przypominają chipsy pieczarkowe (na pewno jeszcze takich nikt nie jadł) :) ... i chipsy też oczywiście.. jak lubisz pieczarki... to rób:D
- Dołączył: 2011-09-28
- Miasto: Augustów
- Liczba postów: 2432
12 stycznia 2012, 17:46
napewno wypróbuje. Dzięki;D
- Dołączył: 2010-05-11
- Miasto: X
- Liczba postów: 4491
12 stycznia 2012, 17:48
Ja jednak wolę te z ziemniaków :D
- Dołączył: 2011-06-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 376
12 stycznia 2012, 17:48
dodajesz jakieś przyprawy albo sól ?
- Dołączył: 2010-05-15
- Miasto: West Vlanderen
- Liczba postów: 3352
12 stycznia 2012, 17:56
Napewno spróbuje kiedyś. Bardzo lubie takie krojone w hmm talerzyki plus w bułce i jajku więc może takie też mi posmakują:)
12 stycznia 2012, 19:08
pieczesz w sensie, że do piekarnika, tak? Bo to "na wolnym ogniu" powoduje moje zwątpienie w metodę pieczenia:)
Edytowany przez c71a956c3beaa7e10155fb0a1d4ee69a 12 stycznia 2012, 19:10
- Dołączył: 2007-06-19
- Miasto: Chicago
- Liczba postów: 8484
12 stycznia 2012, 19:53
Pieczarki mają w sobie bardzo dużo wody, jakoś nie chce mi się wierzyć że w zwykłym piekarniku da się je zrobić na chrupko.
- Dołączył: 2009-03-25
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 3410
12 stycznia 2012, 22:02
a w jakiej temperaturze i mniej wiecej w ilu stopniach? dla mnie tez ciekawe ze sie nie pala. smarujesz tluszczem?