- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
30 grudnia 2011, 21:40
30 grudnia 2011, 21:38
30 grudnia 2011, 21:43
30 grudnia 2011, 21:44
Edytowany przez owsiankaa 30 grudnia 2011, 21:42
30 grudnia 2011, 21:41
30 grudnia 2011, 21:45
30 grudnia 2011, 21:47
30 grudnia 2011, 21:47
ja ostatnio robiłam tak, wyszła gęsta:) : 8 lyżek kaszy
1,5 szklanki mleka:)zjadłam z łyżką miodu i łyzką
pycha:) a do gotującego mleka dodałam dodatkowo cynamon
To chyba jakiś twardziel, a nie gęsta kaszka :|
Jak robię porcję dla siebie (talerz głęboki) to gotuję szklankę mleka i do tego 3 łyżki kaszy. Dodatki ? różne :) kakao i dżem, owoce, bakalie zależy co mam.
30 grudnia 2011, 21:46
30 grudnia 2011, 22:02
owsiankaa napisał(a):ja ostatnio robiłam tak, wyszła
: 8 lyżek kaszy1,5 szklanki mleka:)zjadłam z łyżką
i łyzkąpycha:) a do gotującego mleka dodałam dodatkowo
chyba jakiś twardziel, a nie gęsta kaszka :|Jak robię
dla siebie (talerz głęboki) to gotuję szklankę mleka i
tego 3 łyżki kaszy. Dodatki ? różne :) kakao i dżem,
bakalie zależy co mam.
Edytowany przez owsiankaa 30 grudnia 2011, 22:14