- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
11 grudnia 2011, 13:08
11 grudnia 2011, 13:55
Jesli uda Ci sie kupic krewetki "w calosci", czyli mrozone, ale w pancerzach, czy jak to tam sie nazywa, to je rozmroz, wyplucz BARDZO KROTKO woda, zeby nie tracily smaku, poobcinaj wszelkiego roc¡dzaju wasy, nogi, etc. Podsmaz na oliwie (malutko) z pokrojonym czosnkiem i zielona pietruszka. Solic nie trzeba, bo juz sa slone same w sobie. Tak jadamy najczesciej, ale w Hiszpanii jest opor krewetek i sa bardzo dobre.
Edytowany przez nanuska6778 11 grudnia 2011, 13:53
11 grudnia 2011, 13:58