- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 grudnia 2011, 12:49
8 grudnia 2011, 17:25
a ja mam taki:wątróbkę opruszyć w mące i rzucić na
patelnię z masłem po chwili dolać miodu, dodać parę
winogrona pokrojone w ćwiartki, do tego śliwki suszone
morele tak po 4 szt. też pokrojone polać winem
i dusić.Podawać z chlebkiem świeżym lub stosowanym :))
8 grudnia 2011, 19:24
oczyszczam wątróbkę
moczę w mleku
obtaczam w mącę i smażę na patelni
dodaję cebulkę, jabłko, pieczarki
przypramiam:)
podaję z ziemniakami pure i kapustą kiszoną z jablkiem, marchewką, cebulką:)