- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
29 listopada 2011, 23:33
Oliwkę wlewamy do WOKA, podgrzewamy, następnie wrzucamy paprykę, przykrywamy duża pokrywką i dusimy warzywa na oliwce aż zmiękną. Po około 10 minutach dorzucamy pesto i tuńczyka, zostawiamy na ogniu jeszcze przez kilka minut. Podajemy z makaronem – ja zazwyczaj po ugotowaniu makaronu, dokładam go do sosu i wszystko razem duszę jeszcze kilka minut, aż makaron przejdzie smakiem pesto – smacznego :)
szybko, smacznie i na temat ;)Edytowany przez kejtlajf 30 listopada 2011, 00:38
29 listopada 2011, 23:35
29 listopada 2011, 23:43
29 listopada 2011, 23:47
29 listopada 2011, 23:50
30 listopada 2011, 00:02
Dziękuję, z pewnością spróbuję zrobić - zawszegotowe ... a orzechy miażdżysz, ucierasz?
wszystko ucieram w moździerzu
30 listopada 2011, 00:03
30 listopada 2011, 00:05
Od kiedy pesto sie robi z pomidorow???
a widzisz istnieje pesto z suszonych pomidorów;)
30 listopada 2011, 09:37
nanuska6778 napisał(a):Od kiedy pesto sie robi z
widzisz istnieje pesto z suszonych pomidorów;)