- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 listopada 2011, 08:23
Lubiecie? Bo ja bardzo wczoraj robiłam makrelę z jajkiem i cebulką, zawsze dodaje sporo masła tym razem oddzieliłam połowę i moją porcję zblenderowałam, dzięki temu nie byla sucha tak więc to moje małe odkrycie. Wyszło pysznie! Reszta zajadała się wersją z masłem ale to chudziny więc im nie zaszkodzi (no i tym bardziej mam problem z jedzeniem bo mamy różne cele dietowe)
5 listopada 2011, 21:09
250 g twarogu (chudy, półtlusty), 1 makrela, szczypiorek, mały jogurt naturalny, sól, pieprz, może być koncentrat pomidorowy
twaróg, czosnek, dużo koperku, starty ogórek, papryka
Twaróg, jogurt, banan, cynamon
Fasolka (ciecierzyca, ale też mogą być ugotowane brokuły), czosnek, oliwa, coś ostrego, może być pasta sezamowa i sok z cytryny
5 listopada 2011, 23:01