- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
11 października 2011, 21:52
13 października 2011, 12:57
13 października 2011, 14:33
podziel sie przepisem jaki zrobilas i opinia;)
14 października 2011, 20:38
> W internecie jest ich pełno
> google nie gryzą.
po to jest ten dział zey pytać, podawac przepisy.
14 października 2011, 22:37
1. Szpinak rozmrozić i dusić na maśle, aż wyparuje
2. Makaron nafaszerować szpinakiem i ułożyć w
3. Pomidory wyparzyć, zmiksować, przyprawić, ziołami prowansalskimi i odrobiną cukru. Zalać rurki sosem.
4. Włożyć do nagrzanego
5. Odczekać okoł 10 minut, aby wszystko się troszkę zsiadło.
Uwaga: Zapiekanka raczej będzie się rozwalać przy nakładaniu, ale jej smak wynagrodzi niezbyt elegancjki wygląd.