- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 lipca 2011, 09:22
7 lipca 2011, 09:35
7 lipca 2011, 10:50
8 lipca 2011, 13:52
Edytowany przez pear. 8 lipca 2011, 13:56
8 lipca 2011, 17:57
> ja lubię: makaron + rukola + orzechy włoskie +
> trochę śmietany (biorę 18%)Rukolę podpiec na
> oliwie coby się zrobiła glutowata, dodać szczyptę
> soli :) potem dodać śmietany (jak gotuję tylko dla
> siebie to jakoś 2-3 łyżki). Następnie dodać
> ugotowany makaron, wymieszać. Na koniec posypać
> orzechami.Pycha. Ostrzegam, że przeważa smak lekko
> gorzki (śmietana to trochę neutralizuje) ale ja
To jest moj ulubiony sposob na makaron z orzechami!!!
Mozna tez zrobic pesto z bazyli i orzechow wloskich z oliva z olivek i jest super do kazdego makaronu!
> lubię właśnie taki:) Tak tez próbowałam, tylko z
> serem mozzarella,
> pychoota:http://www.pieceofcake.pl/Przepisy/Linguine-z-rukola-i-orzechami-w-formie-pesto
10 lipca 2011, 10:13