- Dołączył: 2011-06-24
- Miasto: Jaworzno
- Liczba postów: 245
3 lipca 2011, 17:07
Kupiłam sobie dziś jedną kalarepę, ponieważ wyczytała, że jest bogata w błonnik. Chciałam sprawdzić, jak smakuje, nie mam jednak pojęcia, jak ją przyrządzić!
![]()
Czy znacie jakieś fajne, nieskokaloryczne przepisy, w których kalarepa się pojawia? Będę wdzięczna za propozycje!
- Dołączył: 2011-06-25
- Miasto: Koluszki
- Liczba postów: 2059
3 lipca 2011, 22:24
na surowo najlepsza ! ;)
dzisiaj skonsumowałam w zupce warzywnej ;)
- Dołączył: 2010-04-29
- Miasto: Mmmm
- Liczba postów: 1069
4 lipca 2011, 08:37
Jak wszyscy - najlepsza na surowo. Może być też pokrojona w kostkę, uduszona w malutkiej ilości wody i podana z masłem ablo łyżką jogurtu i dużą ilością koperku.