- Dołączył: 2011-04-26
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 1260
16 czerwca 2011, 21:02
Jak w temacie,bo robienie jajecznicy choćby na łyżce masła to już niestety dodatkowe kalorie...Próbowałyście bez? Da się w ogóle usmażyć jajka na jajecznicę bez tłuszczu? Choćby na teflonie?
- Dołączył: 2010-05-14
- Miasto:
- Liczba postów: 4034
16 czerwca 2011, 21:07
ja też robię bez tłuszczu na teflonie, tylko trzeba caly czas mieszać, a raczej skrobać, ale nic się nie przypala :)
16 czerwca 2011, 21:08
> na mleku?? fuu :/:/ nie dla mniie :D ja smaze
> wszytko bez tluszczu na teflonie :D
Założę się, że gdybyś takiej spróbowała nie wiedząc, na czym jest smażona, to nawet byś nie zauważyła, że jest w niej mleko. ;P
- Dołączył: 2010-01-25
- Miasto: Na Uboczu
- Liczba postów: 1235
16 czerwca 2011, 21:09
Nic nie przywiera ,jak dla mnie nie ma dużej różnicy pomiędzy taką ,a tą smażoną na tłuszczu.
16 czerwca 2011, 21:11
> na mleku?? fuu :/:/ nie dla mniie :D ja smaze
> wszytko bez tluszczu na teflonie :D
a na masle lub mangarynie lubisz. ? bo smakuje tak smao. jak mozna mowic ,ze fuu skoro nigdy sie nie jadlo ...
16 czerwca 2011, 21:12
> na mleku?? fuu :/:/ nie dla mniie :D ja smaze
> wszytko bez tluszczu na teflonie :D
a na masle lub mangarynie lubisz. ? bo smakuje tak smao. jak mozna mowic ,ze fuu skoro nigdy sie nie jadlo ...
- Dołączył: 2010-11-11
- Miasto: Ciszkowo
- Liczba postów: 659
16 czerwca 2011, 21:13
ja też smaże na teflonie a jak za mocno przywiera to troche wody, mi smakuje
16 czerwca 2011, 21:13
wlej troszeczke mleka zeby nie przywieralo .;d
polecam ..spróbujcie i ocencie . ;)
- Dołączył: 2011-04-26
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 1260
16 czerwca 2011, 21:15
Ale to mleko dajecie na początku czy kiedy?
- Dołączył: 2011-04-26
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 1260
16 czerwca 2011, 21:15
W sensie-jaka wbijamy na mleko czy dolewamy mleka jak przywiera?
16 czerwca 2011, 21:18
szkoda ze mam nietolerancję laktozy :/