- Dołączył: 2011-02-05
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 1500
31 maja 2011, 23:01
hej ;-) kupiłam sobie mrożone pyzy - nie jadłam ich już ponad rok, a kiedy przed dietą je szamałam, to tylko, kiedy pływały w maśle :) a czym można je podawać? Oczywiście codziennie używam około 60g masła (tak, wiem - dziwne, ale spożywam dużo tłuszczów), ale mam ochotę zrobić je z czymś nowym, takie nowe doświadczenie ;-) Spotkałam się już z sosem grzybowym, ale całkowicie odpada, bo nienawidzę takich rzeczy : P
1 czerwca 2011, 00:35
ale oprócz pieczarkowego masz jeszcze 3 warianty
. A jak dodasz do leczo, czy papryki duszonej ciut masła, będzie zwyczajnie smakować inaczej i tyle. Moja babcia ma problemy z cholesterolem, dlatego nie dodaje masła.