Temat: sukienka ślubna

Która byłby lepsza?

1.

2.

Myślicie że z takiej można zrobić coś podobnego? Tzn chodzi mi o rękawy. (byłyby krótkie jak na pierwszym zdjęciu a sukienka wtedy miała by gładki tiul bez tych kropeczek) 

Krawcowa mówi, że da się zrobić tylko czy to będzie miało ręce i nogi...

A i jeszcze mam pytanie które buty pasowałyby do takiej sukienki?

1

2

3

4

5

Najbardziej podobają mi się te ostatnie, ale tak myślę, że nie dość że sukienka krótsza to jeszcze ten but mi nogi całkiem skróci...

Tu jest taki problem, że buty muszą być niskie, bo nie chodzę na co dzień w szpilach. Wiadomo, że najlepiej wyglądałyby wysokie do nieba, ale nie zamierzam się zabić. I ciężko ładne buty ślubne na niskim obcasie kupić,


Wszelkie rady i propozycje mile widziane!

pierwsza jest super, juz lepsze beda buty zwykle czulenka maly obcasik cos takiego jak dziewczyny tu wrzucily na poczatku
Pasek wagi

karolka15152 napisał(a):

Czemu akurat taka sukienka ? Nie za krótka ? Kompletnie mi się takie nie podobają.

A mnie bardzo!

2 ! na pewno suknia druga ;D

Moorelova napisał(a):

2 ! na pewno suknia druga ;D

Ale znów pierwsza jest bardzo delikatna, bardzo dziewczęca

sukienka 1 , a buty wybralabym jednak troche wyzsze

sukienka nr 2 cudo ale nie widze jakos opcji zeby z 3 zrobic ktoras z nich. co do butów to koniecznie chcesz miec białe? moze postaw na jakis akcent kolorystyczny w postaci butow? niestety te co wstawilas wygladaja komunijnie, topornie i wybacz ale kiczowato.

a jak koniecznie biale chcesz to za mna przemawiaja takie ewentualnie 

nr. 2 jest cudna, ale butów poszukaj innych.

wątpię, aby sukienka którą zaproponowałaś do przeróbki osiągnęła zadowalający efekt.

butów poszukaj innych.

Pasek wagi

2

Pasek wagi

sukienka nr 1 i 2 (nie wiem, na którą się zdecydować), a buty to żadne z tych, ja uważam, że klasyczne białe czułenka na wysokim prostym obcasie będą idealne. Najlepiej niewiązane wokół kostki, bo dodatkowo skracają. 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.