- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 sierpnia 2013, 13:51
19 sierpnia 2013, 14:14
19 sierpnia 2013, 14:14
19 sierpnia 2013, 14:20
19 sierpnia 2013, 14:22
19 sierpnia 2013, 14:43
Sala/ restauracja
Jaka jest minimalna ilość osób? Jaka jest maksymalna ilość osób?
Jaka jest cena za os? Od czego zależy cena za osobę? Czy jest różnica w cenie dorosły-dziecko?
Jaka jest ilość sal?
Kiedy należy dokonać płatności a kiedy zaliczki?
Jaka jest wielkość i ilość toalet? Czy papier, mydło i ręczniki papierowe są na bieżąco uzupełniane?
Czy sala/restauracja jest dla nas na wyłączność? Czy w czasie naszego wesela byłoby obok inne? Czy mogliby przyjść jacyś obcy goście do restauracji?
Czy do wesela jest planowana jakaś zmiana wystroju?
Czy można samemu decydować o ustawieniu stołów?
Jakie stoliki są dostępne: okrągłe, kwadratowe, prostokątne?
Kto dekoruje salę? Czy można decydować o kolorystyce Sali? Ile jest wersji wystroju? – prośba o wizualizacje wystrojów
Czy jest możliwość organizacji osobnego stołu dla dzieci/nastolatków?
Czy na Sali jest sprawna klimatyzacja?
Czy jest miejsce do tańczenia? Z jaką podłogą?
Parking/noclegi
Czy jest parking dla gości? Na ile samochodów? Czy jest płatny?
Czy jest możliwość zorganizowania noclegów dla gości? Jaki jest koszt? Czy jest jakiś upust przy zamówieniu większej ilości pokoi?
Czy w cenie jest pokój dla nowożeńców?
Zespół/ muzyka
Czy na Sali jest nagłośnienie czy zespół powinien mieć swoje?
Czy na Sali jest osobne miejsce dla zespołu?
Czy jest „zaprzyjaźniony”/współpracujący z salą zespół czy może być każdy?
Kuchnia/ menu
Czy dania są z własnej kuchni czy z cateringu?
Ile jest opcji menu? Czy jeśli są np. 3 to można je wymieszać – z jednego dania główne z innego przekąski itp.?
Co jest w cenie za osobę:
napoje niealkoholowe
Alkohol
Stół wiejski
Przywitanie młodych
Tort
Dodatkowe atrakcje
Czy płaci się za ilość osób które faktycznie przyszły czy za zadeklarowaną ilość? Czy jeśli za zadeklarowaną to jest możliwość zabrania niezjedzonych rzeczy?
Czy jest jakaś opłata za stłuczoną zastawę? Jeśli tak to jaki jest koszt?
Czy jest jednakowa zastawa dla wszystkich gości?
Czy alkohol i napoje bedą schłodzone?
Jaki jest system sprzątania ze stołów?
Czy w cenie jest obsługa kelnerska?
19 sierpnia 2013, 15:37
Edytowany przez Asiadm 19 sierpnia 2013, 15:38