Temat: Wasze Suknie Ślubne

Witam
Zapraszam do wklejania waszych Sukienek Ślubnych.


Oto moja
 

Mam nadzieje że się w nią wcisnę do maja :D
rozumiem, ze nie każddemu moze się podobać sukienka, ale miałą być właśnie oryginalna. nie lubię mieć tego co mają wszyscy- wqszystkie dziewczyny biorą ślub w sukni w kolorze białej lub ecru wiec u mnie ju,ż na wstępie taka suknia odpadała.
wydaje mi się że najważniejsze zeby każda dobrała sobie sukienkę taką jaką sobie wymarzyła, ajka jej się podoba i co najważniejsze żeby pasowała do figury, charakteru i temperametu właścicelki.
Pasek wagi
Mysteria 1989 ja miałam kolor ivory czyli kosć słoniowa. Taka bardziej kremowa niż biala, ale dużo jasniejsza niż ecru. Ciężko opisać, ale była piękna. Wystawiłam ja na allegro zaraz po slubie i na drugi dzień sprzedałam :)
Pasek wagi
madziafka jest sliczna :)

Suknia Monwiki też nie jest w moim guście. Nie chodzi mi tu o kolor, ale o sam krój. W mojej opinii jest przesłodzona i taka trochę bezowata :). Ale oczywiście każdy dobiera sukienkę do siebie. Najważniejsze, żeby panna młoda dobrze się w niej czuła :).


.

magdaBC zgadzam się, najważniejsze że suknia podoba się pannie młodej, nieważne czy jest modna, krótka czy długa biała czy kremowa.
No to i ja pochwalę się swoją:



Tylko zamiast welonu będzie tiara. I bez rękawiczek. Aha, no i na pierwszym zdjęciu suknia nie ma koła, na drugim już ma. Ja nie będę miała

Idę pooglądać Wasze suknie
No to i ja pochwalę się swoją:



Tylko zamiast welonu będzie tiara. I bez rękawiczek. Aha, no i na pierwszym zdjęciu suknia nie ma koła, na drugim już ma. Ja nie będę miała

Idę pooglądać Wasze suknie
ANIOLEK - śliczna :D
Rroni, dziękuję
Właśnie zauważyłam, że mam podwójny post... Hmmm, zaraz postaram się jeden usunąć.
ach firma miss kelly ma piekna kolekcje ja bede miec wkoncu ta
historia zbyt trudna do opisania co za pieklo przezylam.....w pamietniku mam opisane .....co sie stalo
ale teraz jest wszystko juz dobrze:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.