Temat: Wzięłybyście tę pracę?

Praca biurowa, cały etat, 4 dni pracy po 10 godzin, 3 dni wolnego. Jedna zmiana 9-19.  Zarobki 2000 zł netto. Praca również w weekendy i niektóre święta. W sezonie urlopowym nadgodziny. 

Dojazd komunikacją miejską 40 minut. Autem 10 min. 

Jak bym nie stala pod  ścianą to bym nie wziela pracy na pelen etat za 2k. 

Na marginiesie 4 dni pracy na 7 to fajna opcja. To by mi akurat pasowalo. 

Pasek wagi

Nie. 

Nie z uwagi na pracę w niedziele i święta, a co do pensji ta całkiem dobra naprawdę. A tych z Warszawy, Wrocławia, czy Gdańska to nie słuchaj, bo tam są inne zarobki. 

Marisca napisał(a):

Nie z uwagi na pracę w niedziele i święta, a co do pensji ta całkiem dobra naprawdę. A tych z Warszawy, Wrocławia, czy Gdańska to nie słuchaj, bo tam są inne zarobki. 

Podobno w niedzielę i święta krócej, ale to ponoć WSZYSTKIE niedziele wSZYSTKIE święta z wyjątkiem 1.01, 1.11, 25.12 i chyba wielkanocy czy coś

Nie, za niskie zarobki i jeszcze praca w weekendy i święta. Ale jak nie masz innej opcji to bierz, lepsze 2k niż nic.

jeżeli nie miałabym absolutnie żadnego doświadczenia to brałabym. ja jak zaczynałam to miałam 1500 zł na rękę (pracowałam na 3/4) i wtedy to było dla mnie OK. natomiast poduczyłabym się i wiała stamtąd by pracować w normalnych godzinach i mieć wolne w weekend.

Despacitoo napisał(a):

jeżeli nie miałabym absolutnie żadnego doświadczenia to brałabym. ja jak zaczynałam to miałam 1500 zł na rękę (pracowałam na 3/4) i wtedy to było dla mnie OK. natomiast poduczyłabym się i wiała stamtąd by pracować w normalnych godzinach i mieć wolne w weekend.

Kiedy to było, że miałaś taką fajną pensję na początek bez doświadczenia i to jeszcze w Białymstoku ?

Fajna opcja z 3 dniami wolnego. Ja bym wolala siedziec po 10h zamiast 8 a miec za to jeden dzien wolny wiecej. 

Nie wiem jak u Ciebie z doswiadczeniem i co to za okolica, ale 2.000 na reke chyba nie brzmi az tak dramatycznie samo w sobie. Zalezy jakie masz wydatki. 

Nie 

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.