- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 marca 2017, 20:01
witam czy jest jakiś sens w spożywaniu białka na redukcji? Dostałam dzis próbkę od whey protein i jest pyszne. Dodam ze w aplikacji fitatu bułka mam zazwyczaj za duzo..
19 marca 2017, 20:11
Ja kupiłam i zużyć nie mogę. Szybko Ci sie znudzi smak i rzucisz w kąt takze nie polecam
19 marca 2017, 20:11
Ja kupiłam i zużyć nie mogę. Szybko Ci sie znudzi smak i rzucisz w kąt takze nie polecam
19 marca 2017, 21:23
białko jest przydatne wtedy kiedy w rozkładzie makro go brakuje. Lepiej dla organizmu byłoby gdyby źródłem było jedzenie jak twaróg, mięso itp niż proch.
19 marca 2017, 22:42
Białka na redukcji więcej niż na masie. A ile tego białka masz i ile ważysz?
jeśli budujesz mięśnie, to chyba nie?
19 marca 2017, 22:59
Białko jest ważniejsze na redukcji niż na masie bo chroni przed utratą mięśni. Na masie mięśnie budujesz ze składników energetycznych, węgli i tłuszczy, ale z białka oczywiście też.
20 marca 2017, 06:50
jeśli budujesz mięśnie, to chyba nie?Białka na redukcji więcej niż na masie. A ile tego białka masz i ile ważysz?
A jednak na masie bardziej istotne są węgle, białko owszem ale jednak mniej.