Temat: Płomienna rudość.

Hej dziewczyny!

Marzę by zrobić sobie taki kolor włosów.
Choć wiem, że będę musiała eksperymentować.
To jaką farbę polecacie?
Firma i jaki kolor byłby do takiego odcienia najlepszy? :)






Pozdrawiam ! :))


Czyli czeka mnie testowanie!  :))
aaa bym zapomniała :)
spróbuj henną :)
przy okazji się odżywią !


Tylko, że po hennie nie wolno farby chemicznej !!
CZemu ja jestem taka pipą i nie mam odwagi sie tez tak farbnąć?:(( Ach jak mnie sie te rudości podobają! 
ja mam ciemny blond i polecam MANGO te z loreala co kolezanka pokazala tez farbuje i tez taki kolor jak tam dziewczyna pod czapką mam :)
plomienna iskra z joanny nie polecam kryje odrosty tylko w dniu farbowania i na tydzien potem sie zmywa porazaka ale lisc jesienny z joanny jest już git :)
Piękne kolory...jak miałam gęste włosy to podobnie farbowałam a teraz mi okropnie wypadają i moim zdaniem taki kolor nie wyglada ładnie na takich "piórkach". Co bym dała żeby znowu się tak pofarbować
 osobiście polecam loreala paprica albo mango, mango jest bardziej naturalny według mnie.. Nie załamuj się jeśli nie wyjdzie Ci za pierwszym razem czy drugim.. Na pierwsze farbowanie polecam iść do fryzjera. Chociaż to też zależy od twojego wyjściowego koloru.. ja mialam blond, farbowalam sie najpierw sama nic z tego nie wychodzilo, poszlam do fryzjerki trzymala mi chyba z godzine tą farbe, wyszly piękne rude, ale niestety na jakies 2 tygodnie... (farba z Matrixa) Potem zawsze jaka kolwiek farba by nie była i tak spłukuje sie to takiego jasnego rudego zasadniczo blondu... Raz na pół roku możesz zrobić henną rudą, wychodzą ognisto rude potem stabilizują sie na taki idealny kolor. Henna nie szkodzi włosom jak nie stosujesz za często, nawet powiedziałabym, że są ładniejsze, ale tez sie splukuje. 
Wyjściowy kolor mam właśnie brąz ciemna czekolada.
Tak jak pisałam.
Więc będę musiala bardziej się pobawić niż z blondem :)
a jaki masz kolor obecnie?
bo jak masz ciemne to najpierw musisz je wybarwić bo nic z tego nie bd ;D

Pasek wagi
fajny kolor

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.