Temat: Jaką mam figurę?

Chciałabym się dowiedzieć jakim typem z pośrd 12 możliwych jestem. Sama nie potrafię tego okrećlić :).

Byłabym wdzięczna za rady nad czym pracować i w jaki sposób.

I ulubione pytanie na naszej Vitalii - na ile kg wyglądam

        




sppko, nie każdy kojarzy jabłko z wielkim brzuchem... Przeciez jak jablka schudną to ni mają przecie z brzucha, tu raczej chodziło o mało zaznaczoną talię
Pasek wagi

Brzuszki skośne - Kładziemy się na plecach, ręce splatamy na karku, a nogi zgięte w kolanach kładziemy na podłodze. Robimy brzuszki najpierw na jedną stronę, a następnie na drugą.

Nożyce

- Pionowe i poziome wymachy nóg; w górę i na boki.

Skłony - Stajemy w rozkroku, na wyprostowanych nogach i wykonujemy skłony do przodu, do każdej nogi; następnie wychylamy się maksymalnie w prawo i w lewo.

Krążenie talii - Ręce układamy na biodrach i wykonujemy krążenia talii raz w jedną raz w drugą stronę.

Odchylanie

- Siadamy na ziemi z wyprostowanymi nogami. Ręce kładziemy na karku. Odchylamy się do tyłu tak, aby nie stracić równowagi.


Znalazłam coś takiego, ale nie pisze po ile powtórzeń trzeba wykonywać ;/


powiem jedno!!! Masz świetną figurę. Nie umiem określić typu, za mało tłuszczyku:D sama mam podobną ale grubszą wersje, Ty jesteś szczuplutka...:)
Jaką masz figurę? Fajną

Ale mam motywację :). 

Teraz zacznę pracować nad talią i ujędrnianiem ! 

ja bym stawiała na coś w rodzaju lizaka/kolumny, mizerne te Twoje bioderka a obstawiam okolo 62 kg.
Pasek wagi
Mmmm kobieta idealna .
> kurczę dziwi mnie to że niektóre dziewczyny ważą
> na przykład ponad 60 a wyglądają super :) a ja mam
> 53 i troche pracy przede mną (w sumie sama sie
> zaniedbałam)

A co w tym dziwnego?
Osoba, która ma 180cm i waży 68kg wygląda szczupło, a ta co ma 150cm i też 68kg grubo.
Co w tym dziwnego?

Hahaha

Kocham Cię za te słowa 

karmelekkk mam pytanie ćwiczysz brzuszki i  jak długo i codziennie bo masz super miesnie brzucha

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.