Temat: Uda jak kurczak.

Spośród wszystkich moich niedoskonałości prawdziwą zmorą są uda. ;) Już widze, że będę miała "piękne" bryczesy po bokach, ale znalazłam na to ćwiczenia.

Najbardziej jednak nie podoba mi się, że gdy stoję bokiem, moje uda są wypukłe w przodu. Takie jakieś, kurczakowe, no nie wiem jak to nazwać. tragedia. ( <- jak ten znaczek, aż do kolana.

Jakie ćwiczenia polecacie? Da się coś z tym zrobić?
Dziękuję za pomoc! :)
> Spośród wszystkich moich niedoskonałości prawdziwą zmorą są uda. ;) Już widze, że będę miała "piękne" bryczesy po bokach...

Co to znaczy?:)
Bryczesy to są takie "boczki" na udach, widocznie gdy stoisz tyłem. Są od razu pod pupą i się odznaczają dość wyraźnie. :P

Coś takiego (zdjęcie z internetu)

O nie...To ja chyba też takie coś mam :((((
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related

To naprawdę fajne ćwiczenia i jest ich cała seria : >
Pasek wagi
Ja też mam... Ale co tam;P Na wiosnę zacznę się więcej ruszac, rowerkiem w teren ruszyć;D Może pobiegać i zejdą:)
Ja teraz zaczęłam znów przygodę z hula hopem może coś pomoże:)
Skąd ja to znam...

Mam i "bryczesy" i wypukłe (do przodu) uda. Posiadam również okazały zwał tłuszczu nad kolanami - bleh.

Zaczynam walkę z girami od ćwiczeń z youtube (na razie 8 minut legs, 8 minut buns, później dołożę Tamilee Webb) oraz ćwiczeń "dywanowych" (wymachy, unoszenie itp.).
Serie 8min ćwiczyłam, ale niesystematycznie, więc trudno mi ocenić, czy coś zdziałały- może warto więc do nich powrócić. :)
No i generalnie takie tak wymachy na dywanie będę praktykować. :D

Jak mówiłam, najgorsza jest ta wypukłość, normalnie masakra . A w obcisłej spódnicy jak to komicznie wygląda ;o
Znam ten ból, i niecierpię tego jak noszę leginsy :c
Pasek wagi
ja też to mam choć jestem szczupła, więc może taka już nasza uroda ( lub budowa )
poza tym kiedyś na wątku na V. pisały dziewczyny, że ''bryczesy'' są po wewnętrznej str. ud.... 

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.