Temat: A6W od 1 listopada

Zaczynamy 1 listopada 2010 :)











też miałam załamke w 10 dniu ale zaczełam robić   jedno potrujne powtórzenie zamiast trzech i jest o wiele lepiej bo nie musze trzy razy powtarzać tego samego tylko raz ale kąkretnie 36 powtórzeń a jutro już42. spróbujcie w ten sposób ćwiczyć może i wam pomoże tak jak mi.
Pasek wagi
18 zaliczony :)
17ty zaliczony i tez mam mysli zeby przerwac ale sie boje, ze wtedy mi znowu brzuch wyskoczy bo ostatnio mam troche mniejszy
Pasek wagi
NIE PODDAWAJCIE SIĘ DAMY RADE POTO SIĘ TU RAZEM SPOTKAŁYŚMY CZYŻ NIE???
Pasek wagi
18 ty zrobiony... było strasznie i jest coraz gorzej jeśli chodzi o moja motywację i chęci ;(

u mnie 18 także na plus.

dziewczyny, każda z nas ma załamkę, ale nie poddajemy się! jak będziecie wyglądały przed tymi które dotrwały? ja też czasem myślę: "wytrzymam do połowy i zrezygnuję", ale ile już przeszłyśmy? Za dużo aby się poddać. Można poddać się w 3,5 dniu ale nie w 18!

robiłam potrojne powtózenia, jedną serię, ale jest to zbyt wykańczające ;) ja po prostu kładę się przed telewizorem na podłodze na kocu, oglądam serial i robię ćwiczenia. Tylko w głowie myślę, a tak to automatycznie je wykonuję. Jutro będzie masakra, bo pierwszy dzień z większą ilością powtórzeń zawsze jest trudniejszy,a le dziewczyny, damy radę ! ;))

No to pierwsza melduje wykonanie szosteczki w dniu 19 czyli pierwszy dzien z 14 powtorzeniami, oj latwo nie bylo pocieszam sie ze jutro bedzie latwiej bo mi zawsze sie wydaje ze ten pierwszy dzein po zmianie jest najgorszy, chociaz dzisiaj nie widze tego  jak bede zrobic 24 powtorzenia ufff no nie wiem oby miesnie sie wyrobily bo slabo to widze jak na razie,co tam damy rade dziewczyny wazna jest wiara;)

19 NA PLUS

 

Pasek wagi
witam .... machnęłam dziś 18 dzień ... wczoraj byłam taka padnięta ze po pracy jak usnęłam to obudziłam się około 23 w nocy ... a potem dalej poszłam spać ... będę razem Agthre jeden dzień za Wami :)

Meldunek :


© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.