Temat: Brzuszkami w marcu

Witam .

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszej BRZUSZKOMANII:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitali i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.03.2013 a kończy 31.03.2013r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:)

dziś tylko 200
łącznie 1819
01.03 - 200
02.03 - 0
03.03 - 200
04.03 - 200
05.03 - 200
06.03 - 200
07.03 - 200
08.03 - 200

RAZEM: 1400
06.03 - 200
07.03 - 120
Łącznie : 980
dziś 331
łącznie 2150
8.03 - 220
Łącznie : 1200
01.03 - 200
02.03 - 0
03.03 - 200
04.03 - 200
05.03 - 200
06.03 - 200
07.03 - 200
08.03 - 200
09.03 - 200
10.03 - 200

RAZEM: 1800
Hej dziewczyny przed wami pierwsze tabelki, kurcze ale nas malo w tym miesiącu:(

BRZUSZKI

Marzec  2013r

NICK

PUNKTY TYDZIEŃ

      1             2              3           KONIEC

deteste

1150

 

 

 

laurabedziefit

2150

 

 

 

MATYLDA02

1800

 

 

 

.morena

2800

 

 

 

nelly.

1200

 

 

 

Nuska2108

 

 

 

 

sylwcia1704

550

 

 

 

01.03 - 200
02.03 - 0
03.03 - 200
04.03 - 200
05.03 - 200
06.03 - 200
07.03 - 200
08.03 - 200
09.03 - 200
10.03 - 200
11.03 - 200

RAZEM: 2000
dodaję 9.03 - 200
10.03-0
11.03-400

 łącznie: 2750
Zaległe jeszcze :
09.03 - 330
10.03 - 300
Łącznie: 1830 :)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.