Temat: Brzuszkami w marcu

Witam .

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszej BRZUSZKOMANII:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitali i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.03.2013 a kończy 31.03.2013r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:)

Witam dziewczyny i jak zwykle zapraszam dla lepszych efektów do walki ze słodyczami KLIK 

hej dziewczyny

 

Jestemem nowa na forum. Od 14 lutego na diecie, i dosc intensywnie cwicze. Chetnie sie o was dolacze, choc jak widze wasze wymiary - to troche mi wstyd - talia 90 cm.

zis zrobilam 11 dzien 6W czyli 180 brzuszkow

za mna juz a6w - dzien 10 i sto pół brzuszków:))
1.03
150 brzuszków
01.03 - 200

RAZEM: 200
Albanka 91 cm
1.03. 228 :)
Pasek wagi
pólbrzuszki z nogami w górze - 50
do jednej nogi - po30 (łącznie 60)
skręty tułowia do nogi (łokieć - kolano)- 60
razem: 170
No to w obwodzie : 81 cm
1.03 - 160 brzuszków :)
...do słodyczowego wątku sie nie nadaje...im bardziej się ograniczam tym bardziej mnie ciagnie...ale brzuszki hmmm to może być fajne po takiej przerwie i oczekiwaniu na MATYLDOWY-wątek haha
Witam sylwcia1704-79cm  ;)
02.03-350
03,03-0
04,03-0
05,03-200
RAZEM=550
         -
Pasek wagi
2.03
150 brzuszków

Razem:
300 brzuszków

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.