Temat: SCHUDNĄĆ Z BRZUSZKAMI - ROK 2013

Zapraszam do odchudzania z brzuszkami.
Razem zawsze raźniej, w odchudzaniu rywalizacja jest doskonałym motywatorem.
Postanowiłam założyć wątek odchudzania, które jest wspierane brzuszkami.
Sama borykam się z ogromnym brzuchem, który pozostał po ciąży i nie ma zamiaru mnie opuścić :), lato zbliża się wielkimi krokami - czas zacząć walczyć o piękną sylwetkę w bikini.

Akcja odbędzie się od dnia 1 marca
Codziennie będziecie podawać ilość wykonanych brzuszków, rodzaj brzuszków zależy od was i waszych upodobań (pełne, półbrzuszki, brzuszki skośne...itp.), co tydzień w każdy poniedziałek, będę robiła tabelkę w wynikami, a 3 pierwsze miejsca będą otrzymywały wirtualne puchary
Co miesiąc pierwszego dnia miesiąca, będę prosiła o podanie wymiarów w okolicy pępka oraz wagę, z wymiarami również będzie tabelka i podane osiągnięcia wszystkich uczestników.

Zapraszam na zapisy:
Przy zapisach proszę o podanie wymiarów mierzonych w okolicy pępka, wagę oraz wzrost.

Wspólnie odniesiemy sukces !!!
W-110 kg
B-131cm
50 brzuszków
waga: 65,5 kg
brzuch: 84 cm

03.04 - 350 brzuszków
Razem: 950
03.04- 620 brzuszków

Nowy miesiąc to nowe odliczanie?

Też mam podać wymiary pomimo, że później dołączyłam czy czekać na podsumowanie nowego miesiąca?

04.04 - 300 brzuszków
Razem: 1250

Spielerei - podaj wymiary, może a nóż znajdziesz się na wyższym miejscu :D Od 1 kwietnia są 2 tabelki pierwsza od początku czyli 1 marca, a druga od 1 kwietnia, aby było sprawiedliwie dla dziewczyn, które później dołączyły :)

MIEJSCE NICK ŁĄCZNIE
1 Kasiaa 8500
2 laurabedziefit 5450
3 sarawol 5257
4 mileczka1988 4960
5 JanetNefesz 4850
6 Spielerei 3420
7 daniii 3225
8 kkasiek89 3100
9 nelly. 2940
10 ansenor 500
11 Zaczarowana08 280

soczyscie -
TABELKA PRZEDSTAWIA OSTATNI TYDZIEŃ MARCA
MEDAL ZŁOTY - Kasiaa
MEDAL SREBRNY - laurabedziefit
MEDAL BRĄZOWY - sarawol
Tabelę z wymiarami podam jak zbiorę wszystkie wasze wyniki, oto brakujące:

- laurabedziefit - brak wagi
- kkasiek89 - brak wagi i wymiary na wysokości pępka

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.