Temat: Brzuszkami w lutym

Witam .

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszej BRZUSZKOMANII:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitali i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.02.2013 a kończy 28.02.2013r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:)

4.02- 400/razem 1400

5.02- 300/razem 1700
Pasek wagi
05.02. - 200

razem: 1120
1.02 -350
4.02 -400
5.02-450
Razem 1200
05.02 - 722
06.02 - 830

razem : 7216
01.02 - 200
02.02 - 200
03.02 - 200
04.02 - 200
05.02 - 200
06.02 - 200
07.02 - 200
RAZEM 1400
1200 +
06.02 -400
07.02 -550
=2150
Pozostałych ćwiczeń nie doliczam tzn codziennie robię jeszcze 2x 8min ABS i od dzisiaj Mel B brzuch :)

6.02- 400/razem 2100

7.02- 0/razem 2100
Pasek wagi
06.02. - 200
07.02. - 0

razem: 1320
01.02 - 200
02.02 - 200
03.02 - 200
04.02 - 200
05.02 - 200
06.02 - 200
07.02 - 200
08.02 - 200
RAZEM 1600
Uwaga uwaga. Przed wami pierwsze tabelki i walczymy dalej:)

BRZUSZKI

Luty  2013r

NICK

PUNKTY TYDZIEŃ

      1             2              3           KONIEC

finisterree

2100

 

 

 

MalyRobaczek

2150

 

 

 

MATYLDA02

1600

 

 

 

RainbowsEnd

270

 

 

 

ryjku

7216

 

 

 

rynkaa

6970

 

 

 

.salomea

485

 

 

 

wandalistka

1320

 

 

 

Zalatana

600

 

 

 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.