Temat: Wyścig Szczurów - akcja pół brzuszki 2010 r.(raczkowanko), 2011 r.(żłobek), 2012 r.(przeszkole), 2013 r.(sz.podstawowa), 2014 r.(gimnazjum), 2015 r.(sz.średnia), 2016 r.(studia)

Kto ma zanotowane może wstawić swoje wyniki i zacząć regularne odnotowanie na forum co piątek robimy podsumowanie

Więc ja zaczynam stan pół brzuszków na miesiąc luty
50 + 60 + 100 + 100 + 100 + 100 + 100 + 100 +100 +100 + 100 + 100 + 130 + 100 + 130 + 130 + 100 +130 + 130 + 100 + 130 +130 + 130 +150 + 130 = 2730 pół brzuszków

dzisiaj 160 półbrzuszków
160/3 926 / 100 000
Dzisiaj  2100 brzuszków 

2 100 / 14 100 / 100 000
dzis 200 oj dlugaaa droga przede mna
Diamandka  wow 2100, jak ty robisz? mi juz miesnie nawalaly po 200, hmm moze to dlatego, ze dawno nie byly uzywane heh
Ja brzuszki robię od października, mam za sobą również A6W więc te 2000 brzuszków to dla mnie pikuś - zero zakwasów. Zastanawiam się nad tym aby przejśc do cwiczeń abs2 bo zwykłe absy nie wiem czy coś mi jeszcze dają. A i robię różniste brzuszki, na skośne i głębokie mięśnie też Jak będziesz przez pół roku cwiczyc regularnie to zobaczysz, że też pykniesz 2 tysiaki :D

to ty juz musisz miec idealnie wyrzezbiony brzuszek bez grama tluszczu

ja wracam do brzuszkowania.

Niedziela 200 półbrzuszków... W tym tygodniu 2000, od początku 16 820

 

do dnia 21.03

pozostało

emlu83

16 820

83 180

Diamandka

14 100

85 900

majqa1

13 300

86 700

Jowitka23

4 920

95 080

marlenka1983

4 500

95 500

kaczkosia20

3 926

96 074

maharet1092

3 148

96 852

OoOnNaaA

1 610

98 390

otluszczona

900

99 100

siupka

295

99 705

skinnyjeans22

200

99 800

emi89

150

99 850

Skinny - sama nie wiem, muszę porobic fotki. Ostatnie mam zrobione 15.01 2 tygodnie przed Weiderem. Od tego czasu zrobiłam całą masę brzucholi.

Emlu - muszę Cię gonić
Diamandka goń... Ja po prostu musze zrobic te 100 tys brzuszkow nie wazne w jakim terminie... Ale biorac pod uwage fakt, ze waze ponad 40 kg wiecej niz Ty.... Hihi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.