Temat: Brzuszkami w kwietniu

Witam dziewczyny.

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszej BRZUSZKOMANII, tym razem w kwietniu:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitalii i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.04.2012 a kończy 30.04.2012r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:

 

07.04 140

Razem 370

EEj mam pytanie. Chcę mieć płaski brzuch, ale narazie mam ... duuży :P, to jak będę robiła brzuszki to nie zrobi mi się taki wieelki kaloryfer? Bo chciałabym poprostu zrzucić tłuszcz, a boję się, że przy ćwiczeniach zrobi mi się na tym moim dużym brzuchu kaloryfer... 
07.04-200
 
razem 1000
7.04 - 450

Razem : 3000
07/04
2200 + 200 = 2400
Pasek wagi
390 + 50 = 440 

Kinia511 napisał(a):

EEj mam pytanie. Chcę mieć płaski brzuch, ale narazie mam ... duuży :P, to jak będę robiła brzuszki to nie zrobi mi się taki wieelki kaloryfer? Bo chciałabym poprostu zrzucić tłuszcz, a boję się, że przy ćwiczeniach zrobi mi się na tym moim dużym brzuchu kaloryfer... 

Żeby mieć kaloryfer to musisz wpierw pozbyć się nadmiaru tłuszczu z brzucha.

Ćwicz bez obaw.

07.04 100
08.04 100

Razem 1610
05.04 - 250
06.04 - 0
07.04 - 250
08.04 - 250


RAZEM:1750
Hej dziewczyny. Wesołych Świąt:0
W ramach świątecznego prezentu jeszcze dziś pierwsze tabelki:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.