Temat: Brzuszkami w kwietniu

Witam dziewczyny.

Chciałam was zaprosić do kontynuacji naszej BRZUSZKOMANII, tym razem w kwietniu:)

Zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.

W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).

Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 

Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 

By się zapisać podajemy swój nick z Vitalii i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

 

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

 

Akcja zaczyna się 01.04.2012 a kończy 30.04.2012r, ale do zapisów zapraszam już dziś:)

 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:

06.04.2012 - 0 brzuszków RAZEM=500.

9magda6 napisał(a):

06.04.2012 - 0 brzuszków RAZEM=500.
9magda6 kochana a teraz wstań z wyra połoz się na ziemi i zrób chociaż 50 brzuszków bez przesady dasz rade wierze w ciebie!
Chora jestem, zatoki mnie bola nie dam rady glowy podniesc, leze jak placek :-(

9magda6 napisał(a):

Chora jestem, zatoki mnie bola nie dam rady glowy podniesc, leze jak placek :-(

A no chyba że tak ale ja bym się nie poddała! Ze mną nie wygra śmierć 20 ale zrobie.Życzę powrotu do zdrowia:)
Mialam zamiar sie nie poddac ale jednak nie wytrzymam, z zatokami nie wygram kto mial ten wie :-(

9magda6 napisał(a):

Mialam zamiar sie nie poddac ale jednak nie wytrzymam, z zatokami nie wygram kto mial ten wie :-(
Wiem co to zatoki bo miałam i nawet czekam na operacje! to boli tak ze masakra
6.04
300
razem 1500
2.04 - 520
3.04 -  830
4.04 - 300
5.04 - 420
6.04 - 480

Razem : 2550
06.04 - 290 + 100 = 390 :)
06.04 - 120
Razem 940

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.