Temat: BRZUSZKI- metoda kratkowania. Kto ze mną ?

Dziewczyny macie ochotę robić brzuszki metodą kratkowania ? Potrzebna kartka w kratkę, długopis i duuużo samodyscypliny i samozaparcia ... za każde 10 brzuszków zakreślamy 1 kratkę.. i tak całą karteczkę.

Szukam towarzyszek, bo w grupie zawsze raźniej, a i motywacja większa, gdy pojawia się nutka rywalizacji

Może będziemy zdobywać jakieś szczyty (1 metr- 1 brzuszek) ? Jeździć po świecie (1 km- 1 brzuszek )? Zawsze to ciekawiej ;-)


EDIT:  Zaczynamy od zdobycia Korony Ziemi + nasze polskie Rysy na początku ;-)

1. Azja: Mount Everest 8848 m.n.p.m.

2. Ameryka Południowa: Aconcagua 6960 m.n.p.m.

3. Ameryka Północna: Mc Kinley 6195 m.n.p.m.

4. Afryka: Kilimandżaro 5895 m.n.p.m.

5. Europa: Elbrus 5642 m.n.p.m.

6. Antarktyda: Masyw Vinsona 4892 m.n.p.m.

7. Australia i Oceania: Puncak Jaya 4884 m.n.p.m.

8. POLSKA- Rysy 2499 m.n.p.m.

ZASADY:
1 brzuszek = 1 metr
co tygodniowe (poniedziałek) podsumowanie ilości wykonanych brzuszków

ZACZYNAMY OD POZYCJI ÓSMEJ- RYSY na pierwszy ogień ;-)

Jeśli są jakieś uwagi, to śmiało pisać


Pasek wagi
Dziewczyny w jakim miejscu mierzycie brzuch? 
Ajj przez wczorajsze lenistwo nie chce mi się dzisiaj nic robić .. 
widzicie efekty? bo ponoc brzuszki nie sa jakies super na brzuch.... i nie wie4m czy sie za nie brac czy za cos innego
Pasek wagi
Ajkana- według mnie robienie brzuszków dużo daje, przynajmniej ja u siebie widzę efekty tzn brzuch robi mi się płaski i ładnie się rzeźbi ;)
ja mierzę przez pępek .
zapomniałam napisac wynik:
1670/4884 ; ))

300

1.POLSKA- Rysy 2499 m.n.p.m. ZALICZONE 17.02.2012
2.Australia i Oceania: Puncak Jaya 4884 m.n.p.m. ZALICZONE 27.02.2012

3.Antarktyda: Masyw Vinsona 4892 m.n.p.m.- / 3396 
Dzisiaj 500 sztuk, tak więc :
Ameryka Północna: Mc Kinley 1695 /6195 m.n.p.m.
3300/6195

Ja brzuch mierzę pod pępkiem, na wysokości oponki - mniej więcej w jej środku.

Zaraz aktualizuję tabelkę :)
ja mierze na wysokosci pepka;)
wczoraj - 0
dziś -0 jakos nie mam weny na brzuszki...ale jutro nadrobię ;)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.