Temat: Brzuszkami w styczniu

Witam dziewczyny.
Chciałam was zaprosić do styczniwoej akcji BRZUSZKOMANII:)
Nic chyba tak nie motywuje jak początek Nowego Roku, a po świątecznym jedzonku pewnie jest co zrzucić, dlatego zapraszam was do wspólnej walki z fałdkami na brzuszkach.
W akcji zaliczamy wszystkie rodzaje brzuszków (pełne, pół brzuszki, A6W i inne).
Zasady są bardzo proste, w miarę możliwości staramy się co dzień robić brzuszki, a wyniki zapisujemy tutaj podając datę i ilość brzuszków zrobionych w dany dzień. Pod spodem podsumowujemy wynik łącznej liczby brzuszków zrobionych w danym miesiącu. 
Ja te wyniki umieszczam w cotygodniowych tabelkach, a pod koniec miesiąca wyłaniamy zwycięzcę, który w danym miesiącu zrobił jak najwięcej brzuszków i stracił jak najwięcej centymetrów. 
By się zapisać podajemy swój nick z Vitalii i centymetry mierzone w pasie (czyli przez pępuszek).

Zapraszam wszystkich chętnych, nowych jak i starych bywalców mojego wątku.

Akcja zaczyna się 01.01.2012 a kończy 31.01.2012 Życzę wytrwałości i jak największej ilości straconych centymetrów:)
Ja też  bym chciała..

Czy mierzy się przy wciągniętym brzuchu czy jak? (bo u mnie  to robi ogrooomną różnicę ;p)

Przerażają mnie Wasze ilości brzuszków.. jak od lat żadnego nie zrobiłam.. pewnie jednego prawdziwego teraz nie uda mi się zrobić....
Pasek wagi
dorcia8             200 półbrzuszków       
Kurcze - Wy już wystartowałyście i to porządnie...ja zacznę od dzisiaj, ale będę je sumiennie wykonywać :) Muszę was dogonić :)
Pasek wagi
02.01.2012 - 500 / 500

Motywacji nigdy dość, więc i ja dołąćzam

Brzuch to ta część ciała, która wymaga u mnie najwięcej pracy... mam w obwodzie 89cm

02.01.2012 brzuszki  100 /100  

Pasek wagi

02.01 - 1000 brzuszkow


SUMA 1000

Ja bym chciała dołączyć ;)

75cm ;)
 Mój brzuch na poziomie pępka ok 80cm, ale jak "wypchnę" brzuch to 83-84, a jak mocno wciągnę to ok 78cm, więc nie wiem..
Pasek wagi
Moim zdaniem liczy się owal naturalny - bez żadnego wciągania
Pasek wagi
02.01.12
330 / 730

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.