- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
11 sierpnia 2018, 13:44
hej
mam pytanie ostatnio zajadam się serkiem typu brie lub cammembert.. obydwa light.. no nie ważne.. otóż.. moim zdaniem one praktycznie nie różnią się smakiem... czy to tylko moje kiepskie spostrzeżenia?
pozdrawiam w ten deszczowy dzień :)
12 sierpnia 2018, 13:08
czyli mówisz... twierdzisz raczej że lepiej smakują te zwykłe?? tylko że one takie słone :) hehe
a co myślisz o maśle orzechowym z fistaszków, z nerkowców ogólnie z orzechów... które tłuszcze mają niekorzystne proporcje omega 6 do omega 3.. wiem że głupie pytania ale borykam się z zaburzeniami odżywiania... a ostatnio rzucam się jak głupia na tłuszcze wiec chciałabym wybrać te "dobre"