- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
8 marca 2018, 19:03
Ja zjadłam tak:
Śniadanie: tofucznica, tosty pełnoziarniste z humusem, sałatka (rukola, papryka, rzodkiewki, ogórek I pestki, olej słonecznikowy)
Obiad: zapiekanka makaronowa z serem wege, brokułami I pomidormi
Podwieczorek: budyń jaglany truskawkowo-bananowy z migdałami, wiórkami kokosowymi
Kolacja: Soczewica z ryżem I warzywami
Edytowany przez malinciaaa 8 marca 2018, 19:32
9 marca 2018, 09:32
wczoraj:
-3 kanapki z wege paprykarzem, papryką, szczypiorkiem, kiełkami rzodkiewki i rukolą, 3 kanapki z masłem orzechowym i domowym dżemem truskawkowym :D
-banan, garść migdałów
-duża porcja potrawki warzywnej - ziemniaki, papryka, cebulka, czosnek, przyprawy, do tego ugotowane brokuły z groszkiem
11 marca 2018, 16:30
Jak mi działa na nerwy ta 'tofucznica'... Dwie składane kanapki z pasta rybno-jajeczną i warzywami, duża kawa z mlekiem 2%, dwa małe jogurty naturalne, dwie pomarańcze, garść orzechów pecan z suszoną żurawiną, cynamonowa bułka, pizza Ristorante Dr Oetkera, kawałek tiramisu.
1 września 2018, 21:59
Na śniadanie normalnie owsianka, później ciastko francuskie z jabłkiem , na obiad fritatta ze szpinakiem i ziemniakami, potem lód Oreo, kawałek ciasta, a na kolację sałatka śledziowa z chlebem z masłem, dokończyłam dzień sezamkami z lidla, oczywiście śliwki i jabłko, ale tego nie uwzględniam.