- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 listopada 2017, 21:33
Bo już serio zgłupiałam. Mam na myśli takie co jest tylko z orzechów bez soli. Przecież to są tyle zblendowane orzechy, a wcześniej pieczone.
Edytowany przez 67Sonja67 3 listopada 2017, 21:34
6 listopada 2017, 17:01
Klasyczne masło orzechowe z orzechów ziemnych faktycznie nie należy do superwartościowego pożywienia, ale nie nazwałabym go niezdrowym. Wiadomo, wszystko zależy od ilości. Poza tym masło orzechowe nie musi być z orzechów ziemnych. Świetnie nadają się do tego również orzechy brazylijskie, które są dodatkowo bardzo zdrowe. Jedyną wadą jest tak naprawde ich cena...