Temat: Z czym kanapki jak nie z zoltym serem?

Do pracy zabieram kapki bo w stolowce daja drogie i paskudne zarcie. Nie jem narazie miesa (w pameitniku dlaczego) i mam problem bo moja wena tworcza jesli chodzi o kanapki konczy sie na zoltym serze. Z camambertem mi nei smakuja.
Z czym jeszcze mozna kanapki robic?
Pasek wagi
Pomidor , ogórek , może jakaś sałatka warzywna ?;D Pozdrawiam
Serki topione, dżem, pasty jajeczne...

P.S. Nie odwołuj się na forum do swojego pamiętnika, ponieważ jest on dostępny tylko dla właściciela.
z białym serem? z dzemem? z serkiem typu danio?;) z jajkiem? pomysłów jest mnostwo;) z miodem?:P
Pasek wagi
serek topiony (mozna wybrac nie jakis bardzo tłusty), ser wędzony, warzywa (ogórek, pomidor, rzodkiewka, sałata) ser biały (twarożek), dżem, banan, masło + szczypiorek, tuńczyk, jajko na twardo.. Opcji jest dużo ;)
Pasek wagi
AA jajko! dobry pomysl. Dzem odpada bo nei lubei na slodko na obiad a bialego sera tu gdzi ermie4skzam nei ma:(
Pamietnik nei dostepny?o to neispodzianka:D
Pasek wagi
pasztet sojowy- najlepszy własnej produkcji
pasty - rybne, jajeczne
pesto
biały serek
łosoś wędzony
-może feta light, jest słona, więc nie jest nudna i do tego warzywa (rzodkiewka, ogórek, pomidor)
-możesz zrobić pastę np z tuńczykiem - jogurt grecki, tuńczyk odsączony, może być ogórek lub inne warzywka, pietruszka, sól, pieprz, a jak jesz jajka, to jeszcze rozgniecione jajko ugotowane na twardo
-wędzony łosoś, ogórek, koperek

ja uwielbiam też dodawać do kanapek różne kiełki, kanapki od razu przestają być nudne ;)
ale serki topione podobno nie są zdrowe i nic nie wnoszą do orghanizmu ale nie dam sobie uciąć ręki bo tylko słyszałam / czytałam
pasztety to samo - ale ja polecam bo lubie :p

szynka, twaróg, sałata - pomidor - ogórek,
Kurcze ale wszystko co polecacie to tak krotko miwac smierdzi troche-lososc, tunczyk, jajko w sumie tez, pasty rybne:?. A ja to w biurze jem.

A gdzie sie w paiemtniku zmienia to ustaiwneie? No nei moge znalezc.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.