- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 sierpnia 2017, 13:22
Próbowałyście kiedyś ubić 18% śmietanę? Da się? Robi się to jakoś inaczej niż standardową 30/36%?
1 sierpnia 2017, 19:36
Ja robię tartę na zimno z kremem z dwóch puszek tego mleka. Podgrzewam leciutko tę stałą część i dodaję 2 tabliczki gorzkiej czekolady. Czeko ma się w mleku rozpuścić ale nie wolno tego zagotować. Potem wylewam na spód na przykład z płatków owsianych i masła orzechowego albo pasty kokosowej. I do lodówki na noc. Mało węgli, dużo tłuszczu czyli to co tygryski lubią najbardziej :)
Ooo fajna rzecz! Na jakiej wielkości tartę starcza tego kremu?
2 sierpnia 2017, 09:54
standardowa, nie wiem chyba 26 cm średnicy