- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 marca 2011, 15:50
hej, mam w domu niemały zapas kefirów Jovi, naturalnych....same średnio mi smakują, zbliża się ich termin przydatności do spożycia, a że szkoda mi je wyrzucać...pytam...z czym to jecie, żeby było smaczne?
dziękuję za wszystkie podpowiedzi;)
10 marca 2011, 19:43
10 marca 2011, 19:59
11 marca 2011, 00:05
uwielbiam 'twój błonnik' czy jakoś tak. takie niby płatki, pałeczki błonnikowe. do wszystkiego. pyszne. a jeśli naprawdę ci ten smak nie pasuje, to dodaj przyprawy np. cynamon.