- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
27 lutego 2011, 15:02
chciałabym pierwszy raz zrobić sobie parowańce (lub inaczej pampuchy) bo nigdy ich nie jadłam... problem w tym, że przepis wymaga bardzo dużo mąki - czy mogę użyć razowej mąki, nie rozlecą się? może któraś z was jakoś zmieniała klasyczny przepis na te kluchy?
czy jeśli zrobiłabym je ze składników:
1,5 szklanki razowej mąki, jajko, pół szklanki mleka, 1,5 łyżki oliwy z oliwek (lub oleju ryżowego) + cukier do drożdży
to "wyszłyby"?
27 lutego 2011, 18:48
27 lutego 2011, 19:58