- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 marca 2017, 14:51
Mam pytanie do wszystkich forumowiczów? Czym smarujecie chleb, bułki? Jestem bardzo ciekawa ponieważ ja odkąd pamiętam kupowałam zwykłą margarynę do pieczywa (Delma,Smakowita itp). Powiem szczerze, że nawet mi smakowała a prawdziwe masło kupowałam tylko córce (1,5 roku). Jakiś czas temu zarejestrowałam się na bardzo ciekawej stronie na której mam możliwość testowania różnych produktów i takim sposobem udało mi się dostać do kampanii Finuu. Z początku byłam sceptyczne nastawiona bo dla mnie masło to masło, ale juz po pierwszym spróbowaniu przekonałam się, że kanapki smakują całkiem inaczej z Finuu:) Moi znajomi i rodzina tez to potwierdzają bo dałam im oczywiście spróbować. Oprócz tego, że dobrze smakuje to jest z samych naturalnych składników. I tutaj moje pytanie. Czego wy używacie? Czy lepiej jest zapłacić troszkę więcej i mieć dobre smarowidło czy nie ma to dla Was większego znaczenia czym smarujecie?
Dodam zdjęcie byście wiedzieli o jakim maśle mówię... a może próbowaliście go?
7 marca 2017, 22:28
Serkiem do kanapek, hummusem, awokado, masłem orzechowym, albo migdałowym, grzanki czasami oliwą - za masłem na kanapkach nie przepadam, margaryny to już kompletnie nie przełknę.
7 marca 2017, 22:46
ale chamska reklama :D
ja nie uzywam masla do chleba, jak jem z serkiem starcza mi serek, do pieczenia i owszem.
kiedys próbowałam się przyzwyczaić do benecolu ale średnio mi podchodził
7 marca 2017, 23:11
Ja kupuje masło o zawartości tłuszczu pow. 82%, nie ważne jakiej marki, często nawet biedronkowe, byle by tylko było w składzie to co powinno być w prawdziwym maśle :)
Ja tez.
8 marca 2017, 01:23
o dziwo nie smaruje kanapek na codzień. A jak już bo czasem mi się zachce- taka osełka 82% tłuszczu. Najsmaczniejsza
8 marca 2017, 09:56
Ja kupuje masło o zawartości tłuszczu pow. 82%, nie ważne jakiej marki, często nawet biedronkowe, byle by tylko było w składzie to co powinno być w prawdziwym maśle :)
Ja też. Czasem smaruję kanapki serkiem typu Almette.
8 marca 2017, 11:00
Kerry Gold
8 marca 2017, 11:01
tylko margaryny używam. Nienawidzę masła, dla mnie śmierdzi okropnie, może dlatego że ja mleka też nie znoszę, mam odruch wymioty.
o kurcze, to ładne kuku sobie robisz