- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 lutego 2011, 10:59
21 lutego 2011, 00:07
> jak prawidlowo zaparzyc ta zielonke nasza? jednak
> zostane przy tej lisciastej ale nie wiem czy
> dobrze ja przyzadzam. ok 80stopni i po 5 min
> wyciagam liscie. nie wiem czy prawidlowo?
wczesniej podałam linka -tam znajdziesz wszystko i o wszystkich rodzajach klikajac na odpowiednie rubryki;)
21 lutego 2011, 16:24
21 lutego 2011, 16:53
> DZIEKI WAM DZIEWCZYNY:)a moge zaparzyc lisciasta i
> wrzucic jedna torebke pomaranczowej odchudzajacej?
> tak dla wymieszania smaku? zepsuje to jej
> dzialanie?
wątpie, ja często mieszam czerwoną i zieloną na raz w 1dzbanku i jeszcze żyje:P