- Dołączył: 2010-04-16
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 369
10 lutego 2011, 20:23
Mam w domu "Mrożonkę chińską"(są tam jakieś grzyby , kiełki itp. posiekane z paseczki) Tylko na czym to podsmażyć aby się nie zrobiło zbyt kalorycznie ? Chciałabym to zjeść z ryżem :)
- Dołączył: 2010-11-07
- Miasto: Błękitna Laguna
- Liczba postów: 258
11 lutego 2011, 11:06
Wystarczy że pędzelkiem posmarujesz patelnię oliwą lub olejem a potem tylko wodą można podlewać:)
11 lutego 2011, 11:09
na oliwie z oliwek (ktora jest tloczona "na zimno") NIE SMAZYMY! mozemy ja dodac do "zimnych" potraw np salatka, sorowka, natomiast smazymy na oleju... po co radzic zle skoro sie na tym nie znamy... polowa postow tu to oliwa z oliwek ;)
Edytowany przez underwater 11 lutego 2011, 11:16
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Paradera
- Liczba postów: 2365
11 lutego 2011, 11:22
dodaj oliwy z oliwek/ oleju z pestek winogron/ oleju ryżowego. dodatek tłuszczu sprawi, że witaminy A, D, E zawarte w warzywach wchłoną się bez problemu do Twojego organizmu :)
- Dołączył: 2006-11-20
- Miasto: Nyc
- Liczba postów: 921
11 lutego 2011, 12:53
Polecam oliwę z oliwek i olej ryżowy, odrobina na pędzelek i smażymy, możesz również podlewać woda ale nie ukrywajmy to bardziej duszenie niż smażenie
- Dołączył: 2009-09-24
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 3350
11 lutego 2011, 17:52
> Kasiu a ten preparat to coz to za wynalazek??
Niestety narazie nie mogę sie wypowiedzieć na jego temat. Moim znajomi go używają i twierdzą ze jest dobry. Niedługo sama go kupię i wtedy ocenie :)