- Dołączył: 2010-04-16
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 369
10 lutego 2011, 20:23
Mam w domu "Mrożonkę chińską"(są tam jakieś grzyby , kiełki itp. posiekane z paseczki) Tylko na czym to podsmażyć aby się nie zrobiło zbyt kalorycznie ? Chciałabym to zjeść z ryżem :)
- Dołączył: 2008-11-14
- Miasto: Sandomierz
- Liczba postów: 4252
10 lutego 2011, 20:25
weź łyżkę oleju lub oliwy i po sprawie.Po tym nie utyjesz
- Dołączył: 2009-05-31
- Miasto: Happiness
- Liczba postów: 3525
10 lutego 2011, 20:26
Tłuszcz jest tak samo kaloryczny, nawet ten zdrowszy (oliwa) ma więcej niż np. masło :P więc albo kapka oliwy albo ja np smażę bez tłuszczu na patelni teflonowej (trochę wody dodaję)
- Dołączył: 2011-01-27
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 2
10 lutego 2011, 20:28
oliwa z oliwek jak najbardziej maslo do mrozonek blee lepiej zeby bylo smacznie i zdrowo:)
- Dołączył: 2009-05-19
- Miasto:
- Liczba postów: 13885
10 lutego 2011, 20:32
ja tez na wodzie
dodaje tylko przyprawy do smaku i jest ok !
- Dołączył: 2010-01-25
- Miasto: Lafayette In
- Liczba postów: 2525
10 lutego 2011, 20:34
odrobina oleju NAPRAWDE nie zaszkodzi. ;)
10 lutego 2011, 20:34
ja wsypuje takie mieszanki na patelnie...i jak to się zaczyna pichcic to sama z tego wylatuje woda wiec ja nigdy nic nie dodaję
- Dołączył: 2011-01-05
- Miasto: Fc
- Liczba postów: 6053
10 lutego 2011, 20:35
Ja dusze na wodzie..ale jak juz chcesz podsmazyc to na odrobinie oliwiy z oliwek..jest najzdrowzsza