- Dołączył: 2011-02-05
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 1500
6 lutego 2011, 21:13
Weźmy przykład surowej piersi z kurczaka, która waży 200g (200kcal)
Po ugotowaniu jej wartość kaloryczna nie zmieni się - 200kcal
Czy ze smażeniem i pieczeniem jest tak samo? Oczywiście mówię tu o smażeniu/pieczeniu bez oleju, bez warzyw, po prostu pierś z kurczaka - czy jej wartość kaloryczna nadal będzie taka sama?
- Dołączył: 2010-02-17
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 38
7 lutego 2011, 20:02
a nie wiedziałam, czy wolno używać nazw firm :D ale polecam tę samą firmę, właśnie ją posiadam ;)
- Dołączył: 2011-02-06
- Miasto: Przylądek Dobrej Nadzieji
- Liczba postów: 1204
7 lutego 2011, 20:56
dzięki, dzięki ^^ ta informacja na pewno mi sie przyda