- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 marca 2016, 15:05
Moja mama miała zrobić lekkie warzywne danie, i usmażyła wszystko w takiej ilości tłuszczu, że w patelni po zdjęciu jedzenia został centymetr oleju... jedząc czułam, że każdy kawałeczek oblepiony był tłuszczem, który pozostawał mi na ustach, a na talerzu zostało wiele plam tego co ściekło. One po prostu tonęły w oleju. Ile policzyć oleju na jeden talerz takiego dania? Składało się z różnych warzyw pokrojonych w kostkę i z kurczaka.
20 marca 2016, 16:43
A wiesz, że tłuszcz jest potrzebny by się te witaminy z warzyw wchłonęły?
Ta choroba jest jednak straszna...
20 marca 2016, 16:59
policzylam. 573 kcal.
Lol mamy Pytię na forum tudzież Sybillę, nic tylko posadzić na trójnogu i okadzić
Skąd na litość boską to wyliczyłaś skoro autorka nie podała ilości niczego.....