- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 stycznia 2016, 18:18
Dawno, dawno temu kupiłam awokado, zjadłam i mi nie smakowało. W tym czasie mój gust smakowy obrócił się o 180 stopni. Chcę znowu spróbować zjeść ten owoc. W sklepie wszystkie były twardawe i jednakowego rozmiaru, wzięłam więc jedno i teraz pytanie - czekać aż zmięknie do takiego stopnia miękkości, jak banan z pierwszymi kropkami, niemal czorny banan czy w ogóle nie czekać i szamać póki twarde? Jaki sposób podania najlepiej Wam odpowiada? Po prostu zrobić paćkę na kanapce? Jak przechowywać, jeśli zjem połowę? (Nie mam w domu cytryny.)
Przepraszam za poziom moich pytań.
26 stycznia 2016, 20:10
kasza kuskus, pomidor,awokado, sok z cytryny i zioła prowansalskie. Taka sałatka z Vitaliowej SD diety. Lubię i często jem.