- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 października 2015, 16:53
Wiem, że dziwne pytanie, ale po prostu przez przypadek kupiłam kilka kostek sera żółtego wędzonego zamiast normalnego. Ten zwykły wykorzystuję zazwyczaj do zapiekanek/makaronów, ale na wędzony kompletnie nie mam pomysłu - NIKT w domu nie lubi wędzonych serów. Wyrzucić szkoda, bo to kosztuje, ale męczyć się też niezbyt fajnie.
Ktoś ma jakiś pomysł na wykorzystanie takiego sera? :)
3 października 2015, 16:59
Ja uzywalam zawsze tak samo jak zolty.
3 października 2015, 17:00
Ja uzywalam zawsze tak samo jak zolty.
To to ja wiem, ale nie chcę, żeby tak śmierdział :P
3 października 2015, 17:13
przecież wędzony jest pycha :) ja jem na kanapki, można też zapiec na jakiejś zapiekance, dodać do jajecznicy..