- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 września 2015, 22:05
Który cukier jest lepszy, jeśli akurat nie mamy pod ręką brązowego?
5 września 2015, 22:46
Aaa, nie widziałam tej wypowiedzi! Dobra, już wszystko wiem :)Cukier puder to cukier biały tyle że zmielony więc oprócz gramatury niczym się nie różni jeden od drugiego. Hehe dobre.
Bez różnicy pod warunkiem, ze ważysz, a nie mierzysz szklanką. Cukru pudru po prostu zmieści Ci się do szklanki więcej niż kryształu.
6 września 2015, 15:57
Bez różnicy pod warunkiem, ze ważysz, a nie mierzysz szklanką. Cukru pudru po prostu zmieści Ci się do szklanki więcej niż kryształu.Aaa, nie widziałam tej wypowiedzi! Dobra, już wszystko wiem :)Cukier puder to cukier biały tyle że zmielony więc oprócz gramatury niczym się nie różni jeden od drugiego. Hehe dobre.
Tak, tu przyznaję rację.