- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 września 2015, 22:05
Który cukier jest lepszy, jeśli akurat nie mamy pod ręką brązowego?
5 września 2015, 22:06
Wszystkie sa tak samo do dupy, możesz wziąsć jaki jest akurat pod ręką
5 września 2015, 22:11
Cukier puder to cukier biały tyle że zmielony więc oprócz gramatury niczym się nie różni jeden od drugiego. Hehe dobre.
5 września 2015, 22:11
A jeśli chodzi o kaloryczność?
EDIT:
Cukier puder to cukier biały tyle że zmielony więc oprócz gramatury niczym się nie różni jeden od drugiego. Hehe dobre.
Aaa, nie widziałam tej wypowiedzi! Dobra, już wszystko wiem :)
Edytowany przez 9652db5974722254d2dd25870e401cee 5 września 2015, 22:45
5 września 2015, 22:34
to to samo przecież..
5 września 2015, 22:39
j.... takie numery, panie dziejku....a co dopiero mowic o zawartosci cukru w cukrze.
Edytowany przez chuda.2015 5 września 2015, 22:40
5 września 2015, 22:43
Cukier puder to cukier biały tyle że zmielony więc oprócz gramatury niczym się nie różni jeden od drugiego. Hehe dobre.
Aaa, nie widziałam tej wypowiedzi! Dobra, już wszystko wiem :)
Edytowany przez 9652db5974722254d2dd25870e401cee 5 września 2015, 22:44