- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
22 stycznia 2011, 12:45
22 stycznia 2011, 13:27
ja bez tłuszczu też smaże na teflonie ,rozbiajam jak na schabowe +przyprawy jakie lubisz, potem w jajko i panierka -zarodki pszenne
i na patelnie jak zaczyna sie już troche przypalac to podlewam wodą i jeszcze chwilkę trzymam -smakują jak orginalne pycha
a drugi sposób to kroje w małe kawałki = przyprawa gyros , 3 godzinki w przyprawach, wtedy na teflon bez tłuszczu , obsmażam, dodaje sałate jaką lubisz, lub surówkanp. jabłko, por =sos czosnkowy na jogurcie i ciut keczupu -polecam