- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
14 stycznia 2011, 18:29
Wiem,ze takich pytań bylo z 1000 ale, jedno mnie zastanawia.
Mam płatki owsiane górskie. Czy z 2 łyżek wyjdzie duża owsianka? Bo ja właśnie nie chcę takie duuużej tylko małą, średnią aby się tak nie zapchać a do tego coś jeszcze;], tak aby nie przekroczyła 200 kcal... , czy z 2,5, 3 łyżek...?
I jak ją zrobić na wodzie? 2 łyżki płatków wsypać do gotującej się wody? Czy odrazu z woda płatki gotować? Chcę aby z tego wyszła''papka''.
I dodać do tego: 1, 2 łyżeczek dżemu, trochę jogurtu jovi 0% waniliowego, mleka 0% ? Co będzie ''najkorzystniejsze'',że się tak wyrażę ? Ale znowu mleko bym pewnie musiała słodzić trochę czy coś...;/
15 stycznia 2011, 12:20