- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
30 czerwca 2014, 17:42
zapomnialam ,ze mam w lodowce ciasto francuskie,ale data przydatnosci byla wazna do wczoraj.Zatruje sie jesli zaraz je z czyms przyrzadze?szkoda mi wyrzucac...moge robic czy lepiej nie ryzykowac?
jak myslicie polaczenie tunczyka z feta albo mozzarella moze byc dobre?
Edytowany przez xcalineczkax 30 czerwca 2014, 18:07
30 czerwca 2014, 18:17
ja bym jeszcze szpinak dodała i będzie bosko ;)
30 czerwca 2014, 18:28
spokojnie, na produkcji czasem i po 2 latach (od przeterminowania,ale przez 2 lata zamrożone) zużywają do produkcji i jakoś ludzie to jedzą i nic nikomu nie było. Dlatego 1 dzień nic złego nie zrobi, chyba,że widzisz pleśń lub czujesz w smaku/zapachu,że jest zepsute to wywal. W innym przypadku zjedź :)