- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
9 grudnia 2010, 21:55
5 grudnia 2016, 18:16
Czesc, jak co roku, popierniczone kolezanki :D
Troche sie spoznilam z ciastem, bede robila dopiero dzisiaj- mam tydzien opoznienia, ale i tak beda pyszne :) od kilku lat to moje popisowe "danie" na swieta. Ostatnio robie wiecej nadziewanych niz zwyklych bo rodzinka woli z czekolada lub marmolada :P wybredni :P
Tak wiec zakasam rekawy, wlaczam swiateczne piosenki i zabieram sie za ciasto :P
6 grudnia 2016, 13:44
Ja też zawsze robię podwójnie Ciężko się wyrabia takie kilkukilogramowe ciacho
8 grudnia 2016, 13:40
Pozwoliłam sobie w tym roku też wykorzystać przepis magpie:) Zrobiłam ciasto z 1,5 porcji i już nie mogę się doczekać pieczenia, a raczej dekorowania
8 grudnia 2016, 14:43
Pozwoliłam sobie w tym roku też wykorzystać przepis magpie:) Zrobiłam ciasto z 1,5 porcji i już nie mogę się doczekać pieczenia, a raczej dekorowania